Centrum voor Levensvragen

  regio Overijssel

Werkwijze

Wij werken met een team van professionele geestelijk verzorgers. Een geestelijk verzorger werkt vanuit een eigen praktijk en soms vanuit een instelling. Hij of zij werkt onafhankelijk en vertrouwelijk en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van geestelijk verzorgers (SKGV). U kunt rechttreeks contact opnemen met een geestelijk verzorger om een afspraak te maken voor een gesprek thuis of voor meer informatie. Voor zorgprofessionals of teams die belangstelling hebben voor een workshop, scholing of consult kan contact worden opgenomen met Marieke Sportel, projectleider GV Thuis Overijssel .

Gesprekken thuis

Heeft u behoefte aan een of meerdere gesprekken met een professionele geestelijk verzorger bij u thuis? Bent u 50 jaar of ouder en woont u in Overijssel? U kunt dan zelf contact opnemen met een van de geestelijk verzorgers. klik hier

Voor meer informatie en al uw overige vragen kunt u contact opnemen met de coördinator Centrum voor Levensvragen Overijssel; Marieke Sportel:

 

   0612284592

  info@gvthuisoverijssel.nl

Consult, workshop of scholing

Werkt u in de zorg als zorgprofessional/medewerker of vrijwilliger? Heeft u behoefte aan meer ondersteuning en advies als het gaat om het herkennen en signaleren van zingevingsvragen bij clienten of patienten? Of wilt u een consult van een geestelijk verzorger in uw teamoverleg of MDO ? Hiervan kan ook kosteloos gebruik gemaakt worden. Neem dan contact op met de coördinator Centrum voor Levensvragen Overijssel; Marieke Sportel:

 

   0612284592

  info@gvthuisoverijssel.nl